Γαρυφαλιά Ψαρράκου: Ομόφωνα ένοχος ο δολοφόνος της

Γαρυφαλιά Ψαρράκου: Ομόφωνα ένοχος ο δολοφόνος της

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια απόφαση που συγκέντρωσε έντονο ενδιαφέρον, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Γαρυφαλιάς Ψαρράκου στη Φολέγανδρο.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας κάθε ισχυρισμό περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Παρά τις προσπάθειες της υπεράσπισης να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα, το δικαστήριο δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα περί μειωμένου καταλογισμού.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος στην αναγνώριση των δύο ελαφρυντικών που ζήτησαν οι συνήγοροι του κατηγορουμένου: του σύννομου πρότερου βίου και της καλής διαγωγής μετά την πράξη.

Ηλιάνα Καλούπη

Ηλιάνα Καλούπη

Η Ηλιάνα Καλούπη είναι δημοσιογράφος από το 2018. Έχει πτυχίο στη λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Υψηλή εξειδίκευση σε θέματα ΑΣΕΠ. Καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας. Δημιουργός σύνθετου περιεχομένου για ευρύ φάσμα θεματολογίας.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version