Γαλλία: Νύφη νεκρή από πυροβολισμούς σε γάμο

Γαλλία: Νύφη νεκρή από πυροβολισμούς σε γάμο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στο χωριό Γκουλ, κοντά στην Αβινιόν της νοτιοανατολικής Γαλλίας, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον παρευρισκόμενων σε γαμήλια δεξίωση. Το αιματηρό περιστατικό στοίχισε τη ζωή σε μια 27χρονη νύφη, ενώ ο 25χρονος σύζυγός της και ένα 13χρονο παιδί τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε επίσης: Εκκλησιαστικά Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία επίδειξης γραπτών

Σύμφωνα με τις Αρχές, η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε την ώρα που το ζευγάρι αποχωρούσε από την αίθουσα της δεξίωσης. Άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, πυροβόλησαν εναντίον τους, προκαλώντας πανικό στους 28 καλεσμένους που βρίσκονταν στον χώρο. Μια ακόμη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας εκ των δραστών έπεσε νεκρός, ενώ οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν. Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των συνεργών, με τη συμμετοχή ελικοπτέρου και ισχυρών δυνάμεων της γαλλικής αστυνομίας.

Ο δήμαρχος του Γκουλ, Ντιντιέ Περελό, δήλωσε «εξοργισμένος» από το περιστατικό, τονίζοντας πως παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε γειτονικές πόλεις.

Αν και τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν ασαφή, γαλλικά μέσα ενημέρωσης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που σχετίζεται με υποθέσεις ναρκωτικών. Οι γαλλικές δικαστικές αρχές διεξάγουν έρευνα για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr