Γ. Γιαννόπουλος: Ο Χαμπέας δεν έχει βγει ακόμα στη σύνταξη – Έρχεται “το Σόι σου”

Έξι χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, η αγαπημένη σειρά «Το Σόι σου» επιστρέφει στις οθόνες, χωρίς αλλαγές στην πλοκή και τους χαρακτήρες.
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που ενσαρκώνει τον «Βαγγέλη Χαμπέα», μίλησε στην εκπομπή «Breakfast\@Star» και αποκάλυψε πως οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη ζωή των ηρώων στο σήμερα.
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε, έχουμε εξαιρετική χημεία μεταξύ μας, γι’ αυτό δεχθήκαμε αμέσως την πρόταση. Δεν αλλάζει τίποτα, απλώς βλέπουμε την οικογένεια έξι χρόνια μετά, όπως συμβαίνει και στις πραγματικές οικογένειες», ανέφερε.
Σχετικά με τον ρόλο του, ο ηθοποιός σημείωσε ότι ο Χαμπέας δεν έχει βγει στη σύνταξη, αλλά έχει παραδώσει τα χασάπικα στον γαμπρό και στον γιο του.
- 49 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου













