Φρίκη στο Μεξικό: 17 πτώματα εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Σοκ προκαλεί η νέα μαζική ανακάλυψη στην πολιτεία Γκουαναχουάτο, την πλέον αιματοβαμμένη περιοχή του Μεξικού, όπου οι αρχές εντόπισαν 17 ανθρώπινα πτώματα μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ιραπουάτο.
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: Ανακοινώνει νέα μέτρα για Ακρίβεια, ΟΠΕΚΕΠΕ και Μετανάστευση
Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε στο πλαίσιο επιχείρησης που διεξήχθη τη Δευτέρα το βράδυ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής εισαγγελίας. Το Ιραπουάτο αποτελεί μια από τις πλέον πληγείσες περιοχές από τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος, με την πολιτεία να έχει καταγράψει πάνω από 3.000 ανθρωποκτονίες μόνο το 2024.
Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των θυμάτων και τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η υπόθεση να σχετίζεται με εμφύλιες συγκρούσεις μεταξύ καρτέλ ναρκωτικών που δρουν στην περιοχή.
- 5 λεπτά πριν Νταντάδες της Γειτονιάς: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για voucher έως 500 ευρώ τον μήνα – Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση
- 16 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
- 25 λεπτά πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις


















