Φρίκη στην Πάτρα: 12χρονη κατήγγειλε 16χρονο για βιασμό
Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με φερόμενο δράστη έναν 16χρονο και θύμα μια ανήλικη γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Νοεμβρίου, όταν ο ανήλικος, ο οποίος γνώριζε την 12χρονη, την συνάντησε σε δρόμο της πόλης. Κατά τις ίδιες πηγές, άσκησε βία εις βάρος της και την οδήγησε σε απομονωμένο σημείο, όπου προχώρησε στην επίθεση.
Η νεαρή κοπέλα ενημέρωσε άμεσα τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν το συμβάν στην Αστυνομία.
Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του 16χρονου για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διερευνηθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.
Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα με απόλυτη προτεραιότητα στην προστασία του θύματος και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης
- 1 λεπτό πριν Άρειος Πάγος: Απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
- 13 λεπτά πριν Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα
- 13 λεπτά πριν Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: 115 μετακινούνται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
















