Φρίκη: Πατέρας και γιαγιά βίαζαν 4χρονο

«Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη "βίδα"»

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος τετράχρονου αγοριού, στη βόρεια Ελλάδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Γιος ιερέα κατηγορείται ότι βίαζε τον τετράχρονο γιο του, όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας, η οποία μίλησε στην εκπομπή «LiveNews», στο Mega, ο πατέρας πήρε το παιδί για πρώτη φορά το καλοκαίρι μετά το διαζύγιό τους και το παιδί γύρισε τελείως διαφορετικό.

Η μητέρα επισκέφθηκε με το παιδί παιδοψυχολόγους και εν τέλει διαπιστώθηκε πως το αγοράκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του αλλά και από τη γιαγιά του, την πρεσβυτέρα. Σύμφωνα με το Mega, σε βάρος του πατέρα και της γιαγιάς έχει ασκηθεί δίωξη από τις αρμόδιες αρχές της Βόρειας Ελλάδας και αναμένεται να συλληφθούν.

Πατέρας και γιαγιά φέρονται να βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις ασέλγειας

Όπως προέκυψε, πατέρας και γιαγιά όχι μόνο προχώρησαν στις απίστευτες πράξεις ασέλγειας αλλά βιντεοσκοπούσαν κιόλας τις επίμαχες στιγμές.

Η μητέρα, σοκαρισμένη, ανέφερε πως «μου τον έφερε, άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», με την ίδια να υποστηρίζει πως πριν πάρει διαζύγιο είχε κακοποιηθεί από τον πρώην σύζυγό της, αλλά δεν πίστευε ποτέ πως θα έφτανε στο σημείο να κακοποιήσει το παιδί.

Η μητέρα αντίκρισε το παιδί σε άσχημη κατάσταση

«Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή», τόνισε. Η μητέρα, μόλις αντίκρισε το αγοράκι σε άσχημη κατάσταση, λέει πως απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές. Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να «ξεκλειδώσει» και να περιγράψει στους ειδικούς όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

Τι είπε το τετράχρονο παιδί στον ψυχολόγο -Τα «παιχνίδια» που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά

«Ο τετράχρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί, όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν, και έδειξε τα σημεία... Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ''παιχνίδια'', όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι.

Τα όσα υποστήριξε το παιδί είναι σοκαριστικά:

Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;
Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.
Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ.: του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου).
Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.

Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;

Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram