Φρανκφούρτη: Πρόσκληση σε διεθνή έκθεση απασχόλησης

Ευκαιρίες εργασίας σε πολυεθνικούς ομίλους - Αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018
Καταθέστε αίτηση και βιογραφικό

Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα κινητικότητας EURES, σε συνεργασία με το European Job Days, υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά στην Γερμανία, την διεθνή ειδική έκθεση εργασίας ''Welcome to Frankfurt - The international hotelfair for jobseekers!''.

Στόχος της ετήσιας συνάντησης στην Φρανκφούρτη, είναι να δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στο πεδίο της γαστρονομίας και των ξενοδοχειακών επαγγελμάτων, να εργαστούν στην Γερμανία, φέρνοντας τους σε άμεση επικοινωνία.

Μεταξύ των 12 συνεργαζόμενων brands, βρίσκονται σημαντικοί όμιλοι όπως οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Marriott και Hilton.

Εργαζόμενοι

Στους ενδιαφερόμενους, παρέχεται η ευκαιρία να συναντηθούν και να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τους γερμανούς εργοδότες μέσω της πλατφόρμας του European Job Days.

Η συνάντηση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί -και ηλεκτρονικά- την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, από τις 11:00 π.μ.(ώρα Ελλάδος).

Το event, θα επικεντρωθεί κυρίως γύρω από την στελέχωση των κενών θέσεων στο Ρήνο και την Μητροπολιτική περιοχή της Φρανκφούρτης.

Αίτηση – Βιογραφικά

Η εγγραφή θα σας δώσει πρόσβαση σε ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών που προσφέρονται όπως τακτικές ενημερώσεις σε αυτό και σε άλλα online ευρωπαϊκά προγράμματα της υπηρεσίας.

Καταθέστε αίτηση και βιογραφικό

Δείτε τα προσφερόμενα επαγγέλματα

Το πρόγραμμα της έκθεσης

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram