Φωτιά τώρα στο Σκαλοχώρι Μυτιλήνης
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιουλίου στην Πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε φωτιά στο Σκαλοχώρι της Μυτιλήνης, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους και κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την περιοχή των σφαγείων και επεκτάθηκε γρήγορα προς τις ανεμογεννήτριες, καίγοντας δασική έκταση με αστιβιές και βελανιδιές.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο σημείο δυσχεραίνουν την επιχείρηση κατάσβεσης, αυξάνοντας τον βαθμό επικινδυνότητας.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν αυτή την ώρα 34 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο και να προστατεύσουν τις γύρω περιοχές.
- Μόλις τώρα Νέος δρόμος για προσλήψεις από τρίτες χώρες: Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να φέρνουν προσωπικό (ΦΕΚ)
- 7 λεπτά πριν Εφετείο: Σε δημόσιο πλειστηριασμό οι οριζόντιες ιδιοκτησίες λόγω ανέφικτης αυτούσιας διανομής
- 9 λεπτά πριν Δήμος Κατερίνης: 117 νέες προσλήψεις για σχολικές καθαρίστριες








