Φωτιά τώρα στις Σέρρες: Σηκώθηκε ελικόπτερο
Φωτιά ξέσπασε το πρωί σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άνω Βροντού Σερρών, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ και τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει στην επιχείρηση κατάσβεσης ένα ελικόπτερο.
Στη μάχη με τις φλόγες συμμετέχει και ο Δήμος Σερρών, διαθέτοντας υδροφόρες για την υποστήριξη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άνω Βροντού Σερρών. Κινητοποιήθηκαν 15 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ, 4 οχήματα και 1 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 13, 2026
- 35 λεπτά πριν Συντάξεις: Στο τραπέζι αλλαγές στα όρια ηλικίας από το 2027
- 39 λεπτά πριν ΥΠΑΑΤ: 46 νέες προσλήψεις – Αιτήσεις από 9 Νοεμβρίου
- 47 λεπτά πριν Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μειωμένοι φόροι για 155.000 το 2027 – Ποιοι κερδίζουν από τις αλλαγές στα τεκμήρια









