Φωτιά στο Ποικίλο Όρος: Εκκενώνεται το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί
Προληπτική εκκένωση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί βρίσκεται σε εξέλιξη, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στο Ποικίλο Όρος, στη Δυτική Αττική.
Περίπου μία ώρα μετά την εκδήλωση της φωτιάς, εστάλη μήνυμα από το 112 για την απομάκρυνση των κατοίκων από δύο περιοχές του Χαϊδαρίου, την Αφαία και το Άνω Δάσος.
Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι αποφασίστηκε και η προληπτική εκκένωση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής στο Δαφνί, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τη μάχη για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου.
Περισσότερα:
- 19 λεπτά πριν Το πείραμα που κανείς δεν περίμενε: Πώς παλιά λάστιχα γέμισαν τα κανάλια με ζωή
- 2 ώρες πριν Πώς δημιουργήθηκε τελικά η Σελήνη; Το απίστευτο σενάριο των 5 ωρών
- 13/09/2026 02:00 Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









