Φωτιά στην Αγία Τριάδα Φθιώτιδας – Σηκώθηκαν αεροσκάφη
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (7/6) στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση, ενώ στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις, προκειμένου να περιορίσουν το μέτωπο πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Επιχειρούν πυροσβέστες, οχήματα και αεροσκάφη
Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν και υδροφόρες ΟΤΑ, ενισχύοντας τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή.
Κοντά σε κατοικημένη περιοχή η φωτιά
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές ότι απειλούνται σπίτια.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο και επιχειρούν για να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, ενώ οι τοπικές αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης.
Πηγή φωτογραφίας: (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
- 12 λεπτά πριν ΕΠΟΠ 2026: Αιτήσεις έως 14 Σεπτεμβρίου για 1.000 προσλήψεις με 6 προκηρύξεις
- 42 λεπτά πριν Το «κρυφό» όφελος της σύνταξης στα 62 – Πότε η μειωμένη μπορεί να συμφέρει
- 1 ώρα πριν Μπόνους πάνω από 100 ευρώ στη σύνταξη









