Φωτιά στη Βιολάντα Τρικάλων: Σε καλή κατάσταση οι τραυματίες, λέει ο Γεωργιάδης

Φωτιά στη Βιολάντα Τρικάλων: Σε καλή κατάσταση οι τραυματίες, λέει ο Γεωργιάδης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύονται έξι εργαζόμενοι και ένας πυροσβέστης, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους, έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο και δύο ψυχολόγοι από το Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στο ΕΡΤnews Radio, οι νοσηλευόμενοι παρουσιάζουν κυρίως αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία ανησυχία για τη ζωή τους.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version