Φωτιά στη Χωριστή Δράμας
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Χωριστή Δράμας, καθώς ξέσπασε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση, κινητοποιώντας άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και δέντρα, χωρίς – μέχρι στιγμής – να απειλεί κατοικημένες περιοχές ή οικισμούς.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 8 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενισχύοντας τη μάχη με τις φλόγες.
Η επιχείρηση συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο πριν πέσει το φως της ημέρας. Οι Αρχές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη και παραμένουν σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.
- 23 λεπτά πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 23 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 38 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο









