3.685 υποτροφίες στο... νήμα (380 ευρώ το μήνα)

Ειδήσεις
3.685 υποτροφίες στο... νήμα (380 ευρώ το μήνα)
Μεγαλύτερη μοριοδότηση για πληγέντες φυσικών καταστροφών
υποτροφία
Μιχάλης Τσιλιβάκος
03/07/2018 | 19:45

Ολοκληρώνεται σήμερα (Τρίτη 3/7, 16:00), το πρόγραμμα επιδότησης έως 380 ευρώ του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), προσφέροντας 3.685 υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές σε επιμελείς φοιτητές και φοιτήτριες, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. 

Στόχος του προγράμματος με τίτλο "Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών Φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) - Β΄ Κύκλος", είναι η στήριξη φοιτητών με χαμηλά εισοδήματα, ώστε να ολοκληρώσουν έγκαιρα τις σπουδές τους και η διασφάλιση ισότιμης συμμετοχής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς και άλλες κοινωνικές ομάδες. 

Αιτήσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος του υπουργείου Παιδείας, στην διαδικτυακή διεύθυνση: https://iky-ypotrofies.it.minedu.gov.gr/.

Σημειώστε:

  • Σύμφωνα με το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), οι φοιτητές που προέρχονται από περιοχές που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές του Ιουνίου 2018, θα ενισχυθούν με 10 επιπλέον μόρια σε περίπτωση που θα δηλώσουν το κριτήριο μοριοδότησης Β.2.7. του κεφαλαίου Γ΄ της πρόσκλησης

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη

URL
Δείτε το έγγραφο
https://workenter.gr/sites/default/files/18.06.18_prokiryxi_iky_proptyhiakes_...