Δωρεάν σεμινάρια προγραμματισμού για ανέργους

Ειδήσεις
Δωρεάν σεμινάρια προγραμματισμού για ανέργους
Ολόκληρο το πρόγραμμα (link)
διαδίκτυο
05/04/2019 | 09:59

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση REvive Greece, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Nevma Web Design, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια για άνεργους νέους, ηλικίας 18-35 ετών με θέμα: ''Extended introduction to Web Development''.

Στόχος είναι με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι επωφελούμενοι να μάθουν να σχεδιάζουν ιστοσελίδες (web sites) και εφαρμογές web, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες HTML 5, CSS 3, JavaScript, WordPress, PHP και Vue.JS.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου, θα έχει διάρκεια 13 εβδομάδες και περιλαμβάνει 30 μαθήματα 4ωρης διάρκειας (2-3 φορές την εβδομάδα), τα οποία θα διεξάγονται απογευματινές ώρες (17:00 έως 21:00), στο χώρο του INNOVATHENS powered by Samsung.

Λόγω της δωρεάν συμμετοχής στα σεμινάρια υπάρχει διαδικασία επιλογής, ενώ οι επωφελούμενοι, εκτός της ανελλιπούς παρακολούθησης των μαθημάτων (επιτρέπονται μέχρι 2 απουσίες), θα πρέπει να αφιερώνουν 12-20 ώρες την εβδομάδα για μελέτη.

Η REvive Greece, η οποία έχει λάβει το Ευρωπαϊκό Βραβείο της Κοινωνίας των Πολιτών και είναι μέλος της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες, βοηθάει άνεργους νέους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, εκπαιδεύοντάς τους δωρεάν πάνω στον προγραμματισμό υπολογιστών, με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους από τον ιδιωτικό τομέα ως software developers, όπου διαπιστώνεται μεγάλη ζήτηση καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να καταθέσετε αίτηση συμμετοχής.

URL
Δείτε το έγγραφο
https://revivegreece.org/el/