Πιστοποιημένα σεμινάρια για receptionist (ΔΩΡΕΑΝ)

Ειδήσεις
Πιστοποιημένα σεμινάρια για receptionist (ΔΩΡΕΑΝ)
Μία προσφορά του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ σε συνεργασία με το workenter - Διαγωνισμός
19/11/2018 | 18:30

Ο εκπαιδευτικός φορέας ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ (παράρτημα Πάτρας), σε συνεργασία με το workenter, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε μία δωρεάν συμμετοχή στο σεμινάριο για υπάλληλους υποδοχής ξενοδοχείου (Receptionist).

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο καταλήγει στην ευρωπαϊκά αναγνωρισμένη πιστοποίηση Certified Tourism Executive (CTE).

Πώς συμμετέχετε

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ και κοινοποίηση του post, που δημοσιεύθηκε στο facebook του workenter, στο profile σας. 

Σημειώστε:

  • Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Νοεμβρίου 2018
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το workenter

Η υλοποίηση του σεμιναρίου θα γίνει στο ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ Πάτρας (Αράτου 27), έναρξη μαθημάτων 3 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: ΕΔΩ

Γενικές πληροφορίες για το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ) στο χώρο της Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Από το 1980 παρακολουθούμε συνεχώς τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας σχεδιάζοντας & υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σχεδιάζονται σύμφωνα με την πραγματική προσφορά και ζήτηση δεξιοτήτων ανά κλάδο οικονομίας και ανά επάγγελμα και έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους καταρτιζομένους να διαμορφώσουν ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό προφίλ.

Παράλληλα, δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, εκπαιδεύοντας και πιστοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους βάσει των τρεχουσών τους αναγκών.

Για περισσότερα από 38 χρόνια, υλοποιούμε καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο, αλλά και ενδοεπιχειρησιακά.

Η άμεση σύνδεσή μας με όλους τους παραγωγικούς τομείς και η μακροχρόνια εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να είμαστε αποτελεσματικοί σε εθνικά και ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και σε προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 800 επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και με εκπαιδευτικά ιδρύματα, πανεπιστήμια και experts από όλο τον κόσμο.

Το εξειδικευμένο, άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και τα υψηλής ποιότητας standards που ακολουθούμε, καθιστούν το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ αξιόπιστο συνεργάτη για την αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού.

Για περισσότερα, πατήστε: ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα: