Φλώρινα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος τριών μηνών

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, όταν ένα ζευγάρι μετέφερε εσπευσμένα το τριών μηνών βρέφος του, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες – είχε εντοπιστεί χωρίς αναπνοή στο σπίτι τους.
Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε προσπάθειες ανάνηψης, δυστυχώς όμως το βρέφος δεν ανταποκρίθηκε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως αναφέρει το emakedonia, οι γονείς είναι συντετριμμένοι και αδυνατούν να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη, καθώς το παιδί είχε κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ χωρίς να παρουσιάσει κάποιο παθολογικό σύμπτωμα.
Το άψυχο σώμα του βρέφους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια θα διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη Θεσσαλονίκη.
- 7 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα (4/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
- 8 λεπτά πριν Άλιμος: Σύλληψη 15χρονου για ληστεία και τραυματισμό ηλικιωμένης
- 14 λεπτά πριν Φωτιά σε σπίτι στα Γιαννιτσά: Αστυνομικός έσωσε δύο ανήλικες αδελφές















