Φλώρινα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος τριών μηνών
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, όταν ένα ζευγάρι μετέφερε εσπευσμένα το τριών μηνών βρέφος του, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες – είχε εντοπιστεί χωρίς αναπνοή στο σπίτι τους.
Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε προσπάθειες ανάνηψης, δυστυχώς όμως το βρέφος δεν ανταποκρίθηκε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως αναφέρει το emakedonia, οι γονείς είναι συντετριμμένοι και αδυνατούν να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη, καθώς το παιδί είχε κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ χωρίς να παρουσιάσει κάποιο παθολογικό σύμπτωμα.
Το άψυχο σώμα του βρέφους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια θα διευκρινιστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη Θεσσαλονίκη.
- 12 λεπτά πριν Meteo.gr: Πάνω από 480.000 καμένα στρέμματα στη Δυτική Αττική σε εννέα χρόνια
- 34 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε ξανά το 112 για Λούμπα, Μορφέικα και Άνω Αλεποχώρι
- 38 λεπτά πριν Η απαλλαγή των υπηρεσιών εκπαίδευσης από τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή









