Φλωρίδης: Στόχος η αυτοδυναμία – «Σαμαρά ακούμε, Σαμαρά δεν βλέπουμε»

Φλωρίδης: Στόχος η αυτοδυναμία – «Σαμαρά ακούμε, Σαμαρά δεν βλέπουμε»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της αυτοδυναμίας στις εκλογές της άνοιξης του 2027, απορρίπτοντας ως πρόωρη και εκτός πολιτικής λογικής τη συζήτηση για κυβερνήσεις συνεργασίας ή για κυβέρνηση χωρίς πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τόνισε ότι, εφόσον χρειαστεί, μπορεί να υπάρξει και δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, όπως συνέβη το 2023.

Για το ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, εκτίμησε ότι μέχρι στιγμής πρόκειται για θεωρητικό σενάριο, το οποίο ενδέχεται να δυσκολευτεί να βρει στελέχη και εκλογική βάση. Παράλληλα, άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει σήμερα σαφής κυβερνητική εναλλακτική, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του ότι δεν το επιθυμεί.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version