Φαρμακονήσι: Νεκρό εντοπίστηκε το 7χρονο παιδί που αγνοούνταν

Φαρμακονήσι: Νεκρό εντοπίστηκε το 7χρονο παιδί που αγνοούνταν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δραματική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 7χρονου αγοριού που αγνοείτο τις τελευταίες ημέρες, μετά τον εντοπισμό ομάδας 40 μεταναστών σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Φαρμακονήσι, τις πρώτες ώρες της Κυριακής 22 Ιουνίου.

Βρέθηκε νεκρός στις τουρκικές ακτές

Το παιδί εντοπίστηκε νεκρό από την τουρκική ακτοφυλακή, σε παραθαλάσσια περιοχή στα τουρκικά παράλια. Η ταυτοποίησή του έγινε μέσω φωτογραφιών, τις οποίες αναγνώρισαν συγγενείς του, που είχαν διασωθεί προηγουμένως από τις ελληνικές αρχές.

Δείτε επίσης:Φωτιά στην Κρήτη: Πυρκαγιά σε δασική περιοχή- Μήνυμα 112 στους κατοίκους

Η τραγική αυτή εξέλιξη έρχεται να υπενθυμίσει τους κινδύνους των θαλάσσιων μεταναστευτικών διαδρομών στο Αιγαίο, καθώς και την ανθρώπινη διάσταση της μεταναστευτικής κρίσης που συνεχίζεται στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr