Εξάρχεια: Προφυλακιστέος ο 33χρονος που επιτέθηκε με λοστό σε κοπέλα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος άνδρας που επιτέθηκε με λοστό σε 29χρονη κοπέλα το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12) στα Εξάρχεια.
Ο δράστης, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, χωρίς να πείσει όμως τις δικαστικές αρχές.
Η κοπέλα δέχτηκε επίθεση από τον δράστη, καθώς περπατούσε στην οδό Καλλιδρομίου. Ο 33χρονος της έριξε κάτω και την χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 29χρονη να τραυματιστεί. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κίνδυνο να χάσει την όραση από το ένα μάτι, καθώς το τραύμα της είναι αρκετά σοβαρό.
Γνώριμος στις αρχές ο δράστης – Είχε ξαναεπιτεθεί σεξουαλικά σε κοπέλα τον Ιούνιο
Ο 33χρονος, αποτελεί πρόσωπο γνώριμο στις αρχές καθώς έχει ξανασυλληφθεί για σεξουαλικές επιθέσεις σε κοπέλες. Τον Ιούνιο φέρεται να είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε κοπέλα στην οδό Στουρνάρη και συνελήφθη, με αποτέλεσμα ωστόσο να αφεθεί ελεύθερος.
Οι κάτοικοι των Εξαρχείων, γνωρίζοντας για τις σεξουαλικές επιθέσεις του 33χρονου, εδώ και καιρό είχαν κολλήσει σε τοίχους και κολώνες της περιοχής τη φωτογραφία του κάνοντας έκκληση στον υπόλοιπο κόσμο να προσέχει.
- 23 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 1 ώρα πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 2 ώρες πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα















