Εξαπάτηση ηλικιωμένης στην Πιερία – Πώς της απέσπασαν 1.000 ευρώ

Ακόμη ένα περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας σημειώθηκε στην Πιερία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας άνδρας τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη γυναίκα προσποιούμενος τον γιατρό, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά και ότι χρειαζόταν επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να την πείσει να του παραδώσει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Η γυναίκα, πανικοβλημένη και πιστεύοντας τα λεγόμενά του, παρέδωσε σε συνεργό του 1.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας περίπου 500 ευρώ.
Χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Κατερίνης, ο συνεργός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. Κατά την έρευνα στο όχημά του βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που έκανε το τηλεφώνημα, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο δράστες να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
- 37 λεπτά πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 1 ώρα πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν
- 2 ώρες πριν Σήμερα η κηδεία του Νάσου Αθανασίου- Πότε και πού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία















