Έξαλλος ο σύντροφος της Ιρίνα Ζαρούτσκα με τον δικαστή που άφησε ελέυθερο τον δολοφόνο

Ο Στας Νικούλτσια, σύντροφος της 23χρονης Ιρίνα Ζαρούτσκα από την Ουκρανία που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ σε τρένο στη Σάρλοτ, έσπασε τη σιωπή του με αναρτήσεις στο Instagram.
Ο νεαρός άνδρας εξέφρασε τον θυμό του για την απόφαση της δικαστή Τερέζα Στόουκς να αφήσει ελεύθερο τον 35χρονο δράστη πριν από επτά μήνες, παρά το ότι εκείνος είχε μακρά σειρά προηγούμενων συλλήψεων.
Η δικαστής είχε αποφασίσει τότε να τον απελευθερώσει με μια «γραπτή υπόσχεση» ότι θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
Σε μια από τις αναρτήσεις του, ο Νικούλτσια επικρίνει την αδιαφορία των επιβατών που βρίσκονταν στο ίδιο βαγόνι, αναδημοσιεύοντας βίντεο με τη λεζάντα: «γι’ αυτό δεν έδωσαν στη δημοσιότητα όλο το βίντεο».
Το ζευγάρι είχε μόλις πρόσφατα μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα στη Σάρλοτ και ξεκινούσε τη ζωή του μαζί. Τώρα, ο Νικούλτσια αποχαιρετά τη σύντροφό του με κοινές φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές, ενώ στο προφίλ του έχει αφήσει ως σύμβολα πένθους μια ραγισμένη καρδιά και ένα μανιτάρι, αφιερωμένα στη χαμένη του αγάπη.
- 19 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 49 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου


















