Έξαλλος ο σύντροφος της Ιρίνα Ζαρούτσκα με τον δικαστή που άφησε ελέυθερο τον δολοφόνο

Έξαλλος ο σύντροφος της Ιρίνα Ζαρούτσκα με τον δικαστή που άφησε ελέυθερο τον δολοφόνο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Στας Νικούλτσια, σύντροφος της 23χρονης Ιρίνα Ζαρούτσκα από την Ουκρανία που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ σε τρένο στη Σάρλοτ, έσπασε τη σιωπή του με αναρτήσεις στο Instagram.

Ο νεαρός άνδρας εξέφρασε τον θυμό του για την απόφαση της δικαστή Τερέζα Στόουκς να αφήσει ελεύθερο τον 35χρονο δράστη πριν από επτά μήνες, παρά το ότι εκείνος είχε μακρά σειρά προηγούμενων συλλήψεων.

Η δικαστής είχε αποφασίσει τότε να τον απελευθερώσει με μια «γραπτή υπόσχεση» ότι θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Σε μια από τις αναρτήσεις του, ο Νικούλτσια επικρίνει την αδιαφορία των επιβατών που βρίσκονταν στο ίδιο βαγόνι, αναδημοσιεύοντας βίντεο με τη λεζάντα: «γι’ αυτό δεν έδωσαν στη δημοσιότητα όλο το βίντεο».

Το ζευγάρι είχε μόλις πρόσφατα μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα στη Σάρλοτ και ξεκινούσε τη ζωή του μαζί. Τώρα, ο Νικούλτσια αποχαιρετά τη σύντροφό του με κοινές φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές, ενώ στο προφίλ του έχει αφήσει ως σύμβολα πένθους μια ραγισμένη καρδιά και ένα μανιτάρι, αφιερωμένα στη χαμένη του αγάπη.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr