Εύβοια: 10χρονη τραυματίστηκε με πατίνι – Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της
Συγκίνηση προκάλεσε η δημόσια ανάρτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας από την Εύβοια, Ιωάννη Αλεξίου, ο οποίος μοιράστηκε την περιπέτεια που έζησε η 10χρονη κόρη του, Λυδία, μετά από ατύχημα με το πατίνι της.
Η ανήλικη υπέστη κάταγμα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας της, το παιδί έλαβε άμεση και άριστη φροντίδα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο κ. Αλεξίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Διευθύντρια της Ορθοπεδικής Κλινικής, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, καθώς και το προσωπικό του Ακτινολογικού Τμήματος.
Όπως τόνισε, η επιστημονική κατάρτιση, ο επαγγελματισμός και κυρίως η ανθρωπιά των ανθρώπων του νοσοκομείου βοήθησαν τη μικρή Λυδία να ξεπεράσει τον φόβο της και να αντιμετωπίσει την περιπέτεια με μεγαλύτερη ψυχραιμία.
Παράλληλα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος απηύθυνε έκκληση προς όλους τους γονείς να μην παραλείπουν τη χρήση κράνους και προστατευτικού εξοπλισμού όταν τα παιδιά χρησιμοποιούν πατίνι, υπογραμμίζοντας ότι η πρόληψη μπορεί να αποτρέψει σοβαρούς τραυματισμούς.
- 11 λεπτά πριν Καθαριότητα στα σχολεία: 28 θέσεις εργασίας στην Αγία Βαρβάρα – Αιτήσεις έως 15 Ιουλίου
- 16 λεπτά πριν Ιράν: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην κηδεία του Χαμενεΐ
- 32 λεπτά πριν Δήμος Ναυπλιέων: 36 νέες προσλήψεις για σχολικές καθαρίστριες








