Ευελπίδων: Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια
Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, μετά από τηλεφώνημα που έκανε λόγο για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προειδοποίηση έγινε περίπου στις 9:30, με τον άγνωστο να δίνει χρονικό περιθώριο 40 λεπτών έως την υποτιθέμενη έκρηξη.
Τα απειλητικά τηλεφωνήματα πραγματοποιήθηκαν προς την Εφημερίδα των Συντακτών και την Ζούγκλα, όπου διαβιβάστηκε η σχετική πληροφορία.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας.
- 9 λεπτά πριν Κόκκινα δάνεια: Τι μπορεί να κάνει μια επιχείρηση πριν φτάσει στον πλειστηριασμό
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (2/11) για προσλήψεις με 17 προκηρύξεις – Δείτε τις 28 ειδικότητες
- 2 ώρες πριν ΕΦΚΑ: Νέα ρύθμιση έως 120 δόσεις για 500.000 οφειλέτες – Ποια χρέη μπαίνουν
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









