Έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για το υποθαλάσσιο καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για το υποθαλάσσιο καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το έργο κατασκευής του υποθαλάσσιου καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, αξίας 1,9 δισ. ευρώ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το έργο υλοποιείται από τον ΑΔΜΗΕ με στόχο τη διασύνδεση του ευρωπαϊκού δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας με την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο.

Η εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, υπογραμμίζοντας πως «δεν μπορούν να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο το αποτέλεσμά της».

Πέτρος Παπαβασιλείου

Πέτρος Παπαβασιλείου

Ο Πέτρος Παπαβασιλείου είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ. Έχει εργαστεί σε Star, ANT1, Alpha, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Νέα Σαββατοκύριακο, Έθνος, Ελεύθερο Τύπο, Παραπολιτικά κ.α. Ειδικεύεται στο πολιτικό ρεπορτάζ, καθώς και σε θέματα προσλήψεων, εκπαίδευσης, προγραμμάτων ΔΥΠΑ και κατάρτισης.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version