Έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για το υποθαλάσσιο καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το έργο κατασκευής του υποθαλάσσιου καλωδίου ηλεκτρικής ενέργειας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, αξίας 1,9 δισ. ευρώ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το έργο υλοποιείται από τον ΑΔΜΗΕ με στόχο τη διασύνδεση του ευρωπαϊκού δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας με την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο.
Η εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, υπογραμμίζοντας πως «δεν μπορούν να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο το αποτέλεσμά της».
- Μόλις τώρα Βοτανικός: Αναζωπύρωση σε εργοστάσιο πλαστικών – Κλειστή η οδός Ορφέως
- 7 λεπτά πριν Συναγερμός νότια της Κρήτης: Εντοπίστηκαν 32 μετανάστες σε λέμβο ανοιχτά των Καλών Λιμένων
- 19 λεπτά πριν Νόμος Κατσέλη: Ψηφίζεται σήμερα (24/6) η νέα ρύθμιση – Τι αλλάζει για 100.000 δανειολήπτες




















