Έρχεται η "ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ"

Προαναγγελία του υπουργού Εργασίας

Τις εργασίες του 2ο Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) παρακολούθησε ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης.

Σε ομιλία του ο αρμόδιος υπουργός προανήγγειλε ότι η επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου αφορά στην αναβάθμιση και την ολοκλήρωση του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, το νέο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» θα αποτελέσει ένα ψηφιακό άλμα στο μέλλον και θα είναι πραγματικά μία τομή στη σχέση πολιτείας, επιχειρήσεων και εργαζομένων, υποστηρίζοντας παράλληλα τη νέα ανταγωνιστική τροχιά της ελληνικής οικονομίας.

Κατά την παρέμβασή του, ο υπουργός Εργασίας ανέδειξε το έργο και τη συμβολή της προέδρου του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. κυρίας Ειρήνης Μπαρδάνη, λέγοντας ότι επέλεξε ο ίδιος να παραστεί με ομιλία και όχι με έναν απλό χαιρετισμό. 

Στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας -στο οποίο χορηγός επικοινωνίας ήταν το workenter.gr- έδωσε το "παρών" πλήθος σημαντικών στελεχών από την εγχώρια και διεθνή σκηνή. Δείτε τους ομιλητές ΕΔΩ.  

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram