Έρχεται επίδομα 500€ τον μήνα: Σε ποιους εργαζομένους θα χορηγείται
Τη χορήγηση μηνιαίου επιδόματος ύψους 500 ευρώ σε γιατρούς που θα επιλέξουν να εργαστούν στο Μεσολόγγι προτείνει ο δήμαρχος της πόλης, Σπύρος Διαμαντόπουλος, με στόχο την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης του τοπικού νοσοκομείου. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας και στην προσέλκυση ιατρικού προσωπικού στην περιοχή.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που προκαλεί η έλλειψη γιατρών στη λειτουργία του νοσοκομείου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων για τη στήριξη της δημόσιας υγείας.
Όπως σημείωσε, η οικονομική αυτή ενίσχυση φιλοδοξεί να καταστήσει την περιοχή πιο ελκυστική για τους γιατρούς, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης περίθαλψης προς τους κατοίκους του Μεσολόγγι.
- 45 λεπτά πριν Δολοφονία Γεωργίου: Βρέθηκαν κινητό και πορτοφόλι – Τι άρπαξε τελικά ο 28χρονος
- 47 λεπτά πριν ΑΑΔΕ: Ο πλήρης οδηγός για τη ρύθμιση οφειλών σε έως 72 δόσεις- Ποια η προθεσμία
- 1 ώρα πριν Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Στη μάχη το A400M – Μαζικές εκκενώσεις και τεράστια μέτωπα









