Πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με Drones» στην Αθήνα

Ειδήσεις
Πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με Drones» στην Αθήνα
Για δημοσιογράφους, στελέχη ενημέρωσης και επικοινωνίας
Της Αλεξάνδρας Λεφοπούλου (*)
24/10/2019 | 13:35

Το πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με Drones» διοργανώνεται από το αντίστοιχο Εργαστήριο (Εργαστήριο Δημοσιογραφίας με Drones») του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ΕCI), το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (09:30 – 17:00), στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, με τη συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δημοσιογράφους, στελέχη ενημέρωσης / επικοινωνίας, στελέχη ειδησεογραφικών δικτύων και οργανισμών που ασχολούνται με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην σύγχρονη επικοινωνία / δημοσιογραφία, αλλά και κάθε πολίτη που θα ήθελε να εκπαιδευτεί σχετικά με τις προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες αυτής της ευρέως διαθέσιμης τεχνολογίας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, καθώς και ειδικούς όρους περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης, που οδηγεί σε απόκτηση άδειας χειριστή Drones από την ΥΠA.

Η τεχνολογία των λεγόμενων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, γνωστών ως drones, εισβάλλει στη ζωή μας και αλλάζει την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία, το επιχειρείν και εν τέλει τη καθημερινότητά μας.

Το σεμινάριο που αποτελεί συνέχεια εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του Ινστιτούτου στην Ελλάδα και στην Βιέννη, πραγματοποιείται με με τη συνδιοργάνωση  του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την υποστήριξη της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης καθώς και του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Παραστάτες είναι  η Direction Business Network, η Web10 και το Futurology.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εγγραφή και το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε: ΕΔΩ