Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ από τη METRO AEBE

Ειδήσεις
Επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ από τη METRO AEBE
Τι λέει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που είναι ο 7ος μεγαλύτερος εργοδότης της Ελλάδας
O διευθύνων σύμβουλος της METRO ΑΕΒΕ, κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης
06/06/2019 | 18:10

Εισήγαγε την εκπαίδευση του προσωπικού του μέσω e-learning και τοποθέτησε πιλοτικά στα καταστήματα διαδραστικές οθόνες, στις οποίες ο πελάτης μπορεί να αντλήσει πληροφόρηση για προϊόντα, να εκδώσει εκπτωτικά κουπόνια, να πάρει μέρος σε διαγωνισμούς και να παίξει παιχνίδια γνώσεων σχετικά με τα προϊόντα.

Ο λόγος για τον διευθύνοντα σύμβουλο της METRO ΑΕΒΕ, κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφρε ότι στην τριετία 2020-2022 θα επενδυθούν περί τα 100 εκατ. ευρώ.

Ύστερα από το επιτυχημένο εγχείρημα της απόκτησης της αλυσίδας "Βερόπουλος", το 2016, η METRO AEBE -εκτός από τη συνεχή επέκτασή της εντός των συνόρων- σχεδιάζει έως το τέλος του χρόνου να δημιουργήσει το πρώτο σημείο χονδρικής στην Κύπρο, το οποίο αποτελεί το πρώτο κατάστημα cash & carry γενικώς που θα λειτουργήσει στο νησί της Αφροδίτης.

Σε σχέση με το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, ο κ. Παντελιάδης τονίζει στην συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

"Έχουμε σχεδιάσει πολλά ακόμα και προχωρούμε στην υλοποίησή τους χωρίς καθυστέρηση. Στην επόμενη τριετία θα επεκτείνουμε δύο από τα κέντρα διανομής μας, θα ανοίξουμε αρκετά νέα καταστήματα και θα επενδύσουμε σημαντικά κεφάλαια στην εισαγωγή νέων τεχνολογιών, τόσο για την αποδοτικότερη λειτουργία μας, όσο για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη στα καταστήματά μας".  

Τα νέα καταστήματα υποδηλώνουν και νέες προσλήψεις.