Επίθεση με νυστέρι σε 20χρονο στο Λουτράκι
Ένα ακόμη περιστατικό βίας σημειώθηκε στο Λουτράκι, όταν ένας 20χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το περιστατικό
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας loutrakiblog.gr, περίπου στις 7 το πρωί ο νεαρός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου. Η επίθεση φέρεται να σημειώθηκε στο πάρκο της Δεξαμενής.
Ο 20χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα από νυστέρι στο πρόσωπο, την κοιλιά και τα πόδια, ενώ είχε και μώλωπες από χτυπήματα στο πρόσωπο και στο στήθος.
Η μεταφορά στο νοσοκομείο
Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας τού παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.
Η κατάσταση της υγείας του
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ανησυχία, καθώς τα τραύματα που φέρει είναι επιφανειακά και αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Έρευνα των αρχών
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση και αναζητούν τα άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό.
- 8 λεπτά πριν Θάσος: Καταγγελία ότι ζητήθηκε εισιτήριο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ασθενή
- 16 λεπτά πριν Καιρός: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
- 20 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Μισθός 920 ευρώ και ένσημα – Ποιοι άνεργοι μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα
















