Επίθεση κουκουλοφόρων σε εργαζόμενους καθαριότητας στη Ρόδο
Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας στη Ρόδο.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο νοσοκομείο της Ρόδου, στην περιοχή Αγίων Αποστόλων, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι επέβαιναν σε απορριμματοφόρο όχημα.
Η επίθεση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εργαζομένων και άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας. Περιπολικό έσπευσε στο σημείο, ωστόσο οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει.
Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυριών και την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι.
- 2 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Μισθός 920 ευρώ και ένσημα – Ποιοι άνεργοι μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα
- 13 λεπτά πριν Σέρρες: Ξεκινά σήμερα (24/6) η δίκη για τη δολοφονία του 17χρονου Άγγελου – Στο εδώλιο ο 16χρονος κατηγορούμενος
- 19 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η 29χρονη για την επίθεση με δύο μαχαίρια στον σύντροφό της – Στο Παπανικολάου ο 24χρονος
















