Επίθεση από αγέλη τσομπανόσκυλων στο Βόλο

Ένας 60χρονος από τον Βόλο έπεσε θύμα επίθεσης από αγέλη σκύλων, όταν την Τετάρτη αποφάσισε να πάει για τρέξιμο στην περιοχή της Γορίτσας.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του στο βουνό και ενώ περνούσε έξω από στάνη, περικυκλώθηκε αιφνιδιαστικά από τσομπανόσκυλα, τα οποία του επιτέθηκαν, με ένα από αυτά να τον δαγκώνει στο αριστερό πόδι. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 16:00. Ο άνδρας βρισκόταν σε απομακρυσμένο σημείο, χωρίς να υπάρχει κάποιος για να του προσφέρει βοήθεια.
Σε δηλώσεις του στο τοπικό μέσο, ο 60χρονος περιέγραψε τη σοκαριστική εμπειρία, τονίζοντας πως ακόμη δεν μπορεί να εξηγήσει πώς κατάφερε να ξεφύγει και να φτάσει στο νοσοκομείο. Όπως ανέφερε, πέντε τσομπανόσκυλα τον περικύκλωσαν και του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα το ένα να του σκίσει ακόμη και την μπλούζα.
«Φώναζα για βοήθεια, αλλά κανείς δεν απαντούσε. Ο κτηνοτρόφος, που είχε αφήσει ανοιχτή την περίφραξη της στάνης, απουσίαζε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Περιέγραψε πως έβλεπε τα σκυλιά να γαβγίζουν απειλητικά, μέχρι τη στιγμή που ένιωσε τα δόντια ενός από αυτά να καρφώνονται στο πόδι του.
«Κλώτσησα το σκυλί που με δάγκωσε και προσπάθησα να κινηθώ προς τον όχθο για να μη με ακολουθήσουν. Αρχικά προχωρούσα αργά και μετά όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Τελικά, με βοήθησε η Παναγία και σώθηκα», δήλωσε.
Αφού επέστρεψε στον Βόλο, μετέβη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα του και του χορήγησαν αντιβίωση για μία εβδομάδα, καθώς και συγκεκριμένο προβιοτικό.
- 36 λεπτά πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 1 ώρα πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 2 ώρες πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν















