Επιστρεπτέα προκαταβολή: Κλείνουν οι αιτήσεις για τον πέμπτο κύκλο

Πότε οι πληρωμές
Πότε οι πληρωμές

Προθεσμία έως και αύριο, Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου έχουν οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, https://www.aade.gr/mybusinesssupport για να ενταχθούν στον πέμπτο κύκλο του προγράμματος της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Σημειώνεται ότι το ελάχιστο ποσό ενίσχυσης ανέρχεται στα 1.000 ευρώ και αυτό το ποσό δεν συμψηφίζεται με την ενίσχυση που ενδεχομένως έλαβαν οι δικαιούχοι από προηγούμενο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Οι ενισχύσεις από προηγούμενο κύκλο του χρηματοδοτικού σχήματος ενσωματώνονται στον αλγόριθμο, βάσει του οποίου θα υπολογιστεί το ύψος της ενίσχυσης από την επιστρεπτέα προκαταβολή 5.

Το 50% της ενίσχυσης είναι μη επιστρεπτέο, προϋπόθεση είναι η διατήρηση του ίδιου επιπέδου απασχόλησης έως και την 30ή/6/2021. Ο εν εξελίξει κύκλος καλύπτει και νέες επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν έως και τον Σεπτέμβριο του 2020.

Οι δικαιούχοι του πέμπτου κύκλου της επιστρεπτέας προκαταβολής αναμένεται να πληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram