Επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν με φόντο τις σχέσεις Ρωσίας – ΗΠΑ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, με αφορμή τη σύνοδο κορυφής Ρωσίας – Ηνωμένων Πολιτειών στην Αλάσκα.
Κατά τη συνομιλία, ο Ρώσος πρόεδρος παρουσίασε τις εκτιμήσεις του για τα αποτελέσματα της συνάντησης με την αμερικανική πλευρά, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόλο της Τουρκίας ως διαμεσολαβητή. Παράλληλα, υπογράμμισε την προσφορά της Άγκυρας στη φιλοξενία διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη.
Επιπλέον, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις τους, με κεντρικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών και επενδυτικών δεσμών ανάμεσα στη Μόσχα και την Άγκυρα.
- 33 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου


















