Επέτειος Γρηγορόπουλου: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, τόσο το μεσημέρι όσο και το απόγευμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σταδιακά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα προκύψουν. Η Τροχαία Αττικής έχει ήδη καταρτίσει σχέδιο με πρόσθετα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης.
Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν την κίνηση και τη στάθμευση στην ευρύτερη περιοχή των εκδηλώσεων, τόσο για τη δική τους εξυπηρέτηση όσο και για την αποφυγή επιπλέον προβλημάτων στην κυκλοφορία.
- 9 λεπτά πριν Απεργία σήμερα (24/6) σε Τουρισμό και Οικοδομή: Τι διεκδικούν χιλιάδες εργαζόμενοι – Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα
- 13 λεπτά πριν ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια καυσίμων από το 2027
- 19 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: 22 δωρεάν online σεμινάρια τον Ιούλιο για δουλειά, βιογραφικό και συνέντευξη


















