Επεισόδια στο Υπουργείο Μεταφορών: Ένταση μεταξύ ταξιτζήδων και ΜΑΤ

Επεισόδια στο Υπουργείο Μεταφορών: Ένταση μεταξύ ταξιτζήδων και ΜΑΤ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μικρής έκτασης ένταση σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι έξω από την πύλη του Υπουργείου Μεταφορών, όταν αυτοκινητιστές ταξί προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο ζητώντας άμεση συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς.

Γύρω στις 14:00, ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να περάσει την είσοδο, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.

Η ένταση εκτονώθηκε σύντομα, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version