Emirates: Προσλήψεις στην Ελλάδα με αφορολόγητο μισθό

Η Emirates, ο αεροπορικός κολοσσός με έδρα το Ντουμπάι, αναζητά νέους και νέες από την Ελλάδα για να ενταχθούν στο πλήρωμα καμπίνας της.
Η εταιρεία διοργανώνει Open Days πρόσληψης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν μια ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία σε ένα διεθνές περιβάλλον.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Emirates απευθύνεται σε υποψηφίους που αγαπούν την παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας και είναι έτοιμοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες σε ζητήματα εξυπηρέτησης και ασφάλειας πτήσεων.
Το νέο προσωπικό θα εκπαιδευτεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ντουμπάι, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα της εταιρείας.
Πού και πώς γίνονται οι αιτήσεις
Οι υποψήφιοι καλούνται να παρουσιαστούν με ανανεωμένο βιογραφικό στα αγγλικά και πρόσφατη φωτογραφία.
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, η προεγγραφή μέσω της σελίδας emirates.com/careers συνιστάται για ευκολία.
Όσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση μπορούν να εμφανιστούν απευθείας στα ξενοδοχεία Divani Caravel (Αθήνα) και Mediterranean Palace (Θεσσαλονίκη), όπου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι διαθέσιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς οι αξιολογήσεις και οι συνεντεύξεις ξεκινούν άμεσα.
Προνόμια και παροχές για το πλήρωμα καμπίνας
Η Emirates προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει:
- Αφορολόγητο μισθό
- Δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάι
- Δωρεάν μεταφορές από και προς την εργασία
- Ιατρική κάλυψη υψηλού επιπέδου
- Εκπτώσεις σε αγορές και δραστηριότητες αναψυχής
- Ειδικά ταξιδιωτικά προνόμια για το προσωπικό και τις οικογένειές τους
Με 259 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου και παρουσία σε 144 προορισμούς σε 6 ηπείρους, η Emirates προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες καριέρας σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον που ήδη φιλοξενεί προσωπικό από 140 διαφορετικές εθνικότητες.
Αν θέλεις να γίνεις μέλος της παγκόσμιας ομάδας της Emirates και να ζήσεις στο Ντουμπάι με προνόμια που σπάνια συναντώνται, τώρα είναι η στιγμή να δηλώσεις συμμετοχή!
- 4 λεπτά πριν Θα κάνει τελικά κόμμα ο Σαμαράς;
- 17 λεπτά πριν Βγήκαν τα έξι κριτήρια για να πάρετε 18.000 ευρώ
- 23 λεπτά πριν Πρώτη κατοικία: Πότε μπορεί να κινηθεί νομική διαδικασία απ’ τον πιστωτή- Ποια η εναλλακτική ρευστοποίησης















