Ελούντα: Νεκρός 57χρονος υπάλληλος ασφαλείας σε ξενοδοχείο
Σοκ προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 57χρονου εργαζομένου στον τομέα της ασφάλειας, το βράδυ της Δευτέρας (15 Σεπτεμβρίου), σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελούντα.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από συνάδελφό του, κατά τη διάρκεια της αλλαγής βάρδιας.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 57χρονο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εργαζόμενος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.
Θλίψη στον ξενοδοχειακό κλάδο
Η είδηση του θανάτου του εργαζομένου έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία και τον ξενοδοχειακό κλάδο της περιοχής, καθώς ο 57χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους συναδέλφους του.
- Μόλις τώρα Άρειος Πάγος: Απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
- 12 λεπτά πριν Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα
- 13 λεπτά πριν Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: 115 μετακινούνται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
















