Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν αστυνομικοί στο Ελληνικό, στο πλαίσιο έρευνας για σειρά κλοπών από το Κοιμητήριο Ελληνικού.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Ιουνίου 2026, την ώρα που είχε αναρριχηθεί στον εξωτερικό τοίχο του κοιμητηρίου, με σκοπό να εισέλθει στον χώρο και να διαπράξει νέα κλοπή.
Είχαν αφαιρεθεί μπρούτζινα καντήλια
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 21χρονος, από τον περασμένο Ιανουάριο και με τη συνδρομή ακόμη ενός ατόμου, φέρεται να αφαιρούσε κυρίως μπρού
Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.