Ελευσίνα: Διάρρηξη με ριφιφί σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας – Άρπαξαν κοσμήματα

Ελευσίνα: Διάρρηξη με ριφιφί σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας – Άρπαξαν κοσμήματα
Η διάρρηξη αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στόχος διαρρηκτών έγινε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας στην Ελευσίνα, με τους δράστες να καταφέρνουν να εισβάλουν στον χώρο χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ριφιφί και να αφαιρούν κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, η οποία αναζητά στοιχεία για την ταυτότητα των εμπλεκομένων.

Η διάρρηξη αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου το πρωί της Δευτέρας (16/02), χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί ο ακριβής χρόνος κατά τον οποίο σημειώθηκε η εισβολή στον χώρο.

Πώς έδρασαν οι διαρρήκτες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες προκάλεσαν άνοιγμα σε τοίχο, έκοψαν τα προστατευτικά κάγκελα και έσπασαν τζαμαρία, καταφέρνοντας έτσι να εισέλθουν στο εργαστήριο. Στη συνέχεια παραβίασαν χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν τιμαλφή και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών. Στο πλαίσιο των ερευνών συλλέγεται υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να προκύψουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr