ΕΛΑΣ: Στο επίκεντρο Παιδεία, οικονομία και συμμετοχή των μελών
Το πρόγραμμά της για την Παιδεία παρουσιάζει τη Δευτέρα η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη, με βασικό άξονα τη ριζική αλλαγή του συστήματος των πανελλαδικών εξετάσεων και του τρόπου εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν επίσης εκτεταμένη αναδιάρθρωση του λυκείου και θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου από τους αρμόδιους τομεάρχες του κόμματος.
Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ εντείνει την αντιπολιτευτική της δραστηριότητα, με στελέχη της να αντιπαρατίθενται δημόσια με κυβερνητικούς εκπροσώπους για την κατάργηση της 13ης σύνταξης και το κόστος των οικονομικών μέτρων που έχει εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.
Παράλληλα, στις 7 το απόγευμα πραγματοποιείται η πρώτη ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση μέσω της πλατφόρμας myelas.gr. Με το σύνθημα «Ρωτήστε τον Αλέξη Τσίπρα», τα μέλη του κόμματος θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις και να συνομιλήσουν με τον πρώην πρωθυπουργό. Η πρωτοβουλία εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο ψηφιακών δράσεων, θεματικών συναντήσεων και διαβουλεύσεων, με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των μελών στη διαμόρφωση της πολιτικής και του προγράμματος της παράταξης.
- 57 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμερα (8/8) για voucher έως 600 ευρώ
- 2 ώρες πριν Κραγιόν και lip gloss: Το κενό ασφαλείας που αποκαλύπτουν δύο νέες μελέτες
- 8/08/2026 02:00 ΕΛΙΑΜΕΠ: Πέρα από το παιχνίδι – Η αθέατη πλευρά του gaming








