ΕΛΑΣ για ΟΠΠΙ: Δεν αποσύρεται η Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Ολόκληρη η ανακοίνωση
Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούσαν απόσυρση των ΟΠΠΙ από τα 4 ΑΕΙ στα οποία πραγματοποιούν περιπολίες εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία

Ανακοίνωση που διαψεύδει δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για απόσυρση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας από τα 4 ΑΕΙ στα οποία πραγματοποιεί περιπολίες εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι οι Ομάδες Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.) εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους και στα τέσσερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΟΠΑ, ΑΠΘ) που έχουν οριστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία των δυνάμεων αυτών στους χώρους των πανεπιστημίων πραγματοποιείται πάντα σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες πρυτανικές αρχές, στο πλαίσιο της εφαρμογής των σχεδίων ασφαλείας που έχουν τα ίδια τα Πανεπιστήμια.

Συνεπώς, σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε «προσωρινό φρένο» των περιπολιών των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram