Δημόσιο

ΑΣΕΠ7Κ/2019: Τελευταία ευκαιρία (κατηγορία ΥΕ)

Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

26/01/2020 | 17:10

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 28 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 7Κ/2019 κατηγορία ΥΕ.

Οι μόνιμες θέσεις αφορούν τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν να καταθέσουν τα ελάχιστα δικαιολογητικά προκειμένου να διεκδικήσουν τις νέες θέσεις.

Στελέχη του weconsult τόνιζαν στο workenter.gr ότι απαιτείται ένας ελάχιστος αριθμός χαρτιών που εκδίδονται γρήγορα και απλά.

Προσέθεταν, μάλιστα, ότι τα υπόλοιπα που μπορεί να χρειαστούν θα τα εντοπίσουν οι ίδιοι για κάθε υποψήφιο (πιστοποητικό οικογενειακής κατάστασης)

Σημειώστε ότι για υποψηφίους που έχουν απολύτηριο Γυμνασίου (ή παλιού Δημοτικού) είναι μια σημαντική ευκαιρία να διεκδικήσουν μόνιμη θέση διορισμού.

Η προκήρυξη είναι πανελλαδική με σημαντικό αριθμό θέσεων στην περιφέρεια.

Τα απαραίτητα χαρτιά που θα χρειαστούν οι υποψήφιοι ΥΕ είναι:

  • Βεβαίωση ανεργίας (αν υπάρχει)
  • Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα (ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ)
  • Απολύτηριο Γυμνασίου (ή Δημοτικού για όσους αποφοίτησαν πριν από το 1980)

Αιτήσεις, τώρα!

Το workenter προτείνει ανεπιφύλακτα στους υποψηφίους τη χρήση της υπηρεσίας και του γραφείου weconsult για τη σωστή και χωρίς προβλήματα υποβολή της αίτησης σε νέα οικονομική τιμή.

Σημειώστε ότι:

Το γραφείο weconsult, σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων του, εγγυάται ορθή, έγκυρη και κατά τα πρότυπα ΑΣΕΠ συμπλήρωση της αίτησης και συγκέντρωσης των δικαιολογητικών, όπως ορίζει η προκήρυξη

Υποψήφιοι απ΄ όλη τη χώρα να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 211 95 55 050 (απλή χρέωση)

Διαβάστε επίσης: