Δημόσιο

ΑΣΕΠ: Αίτηση από απόσταση για 273 νέες θέσεις

Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι- Όλα τα βήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 273 θέσεις σε τέσσερις μεγάλους φορείς. 

Οι θέσεις αφορούν ετήσιες συμβάσεις. 

Μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψήφιοι 18 έως 65 ετών. 

Πατήστε τους ενεργούς συνδέσμους και διαβάστε αναλυτικά τις προκηρύξεις:

Αίτηση εξ’ αποστάσεως

«Η υπηρεσία we consult για υποψηφίους της περιφέρειας είναι η καλύτερη δυνατή λύση για σωστή αίτηση με ταυτόχρονο έλεγχο των δικαιολογητικών που πρέπει να υποβληθούν».

Την επισήμανση αυτή έκαναν στο workenter στελέχη της υπηρεσίας αναδεικνύοντας παράλληλα τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι.

Βήμα 1ο: Αποστολή email με εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο ανά προκήρυξη. Η υπηρεσία στέλνει το email και οι υποψήφιοι απαντούν.

Βήμα 2ο: Αποστολή από την υπηρεσία we consult λίστα δικαιολογητικών που ταιριάζει στα προσόντα του υποψηφίου. Οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν τα δικαιολογητικά τους σε εικόνα (με κινητό ή σκαναρισμένα).

Βήμα 3ο: Αποστολή συμπληρωμένης αίτησης με τα ελεγμένα δικαιολογητικά και σαφείς οδηγίες για την υποβολή στο φορέα (νοσοκομεία)

Σημαντικό: Οι ενδιαφερόμενοι για αυτές τις προκηρύξεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα μέλους silver, η οποία περιλαμβάνει συμπλήρωση τριών αιτήσεων ΣΟΧ (Ορισμένου χρόνου) σε πολύ οικονομική τιμή, σύμφωνα με όσα ορίζει η προκήρυξη και στα πρότυπα του ΑΣΕΠ. Ταυτόχρονα, γίνονται μέλη του we consult club εξασφαλίζοντας προσωπική ενημέρωση και κατά προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση. Δείτε τις κάρτες