Δημόσιο

ΕΑΒ: "Ανοίγουν" οι πόρτες των νέων προσλήψεων (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Μιλάει στο workenter στέλεχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας

Η προκήρυξη για την πρόσληψη 23 υπαλλήλων στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ Α.Ε.) ήταν μόνο η αρχή.

Όπως αναφέρει στο workenter στέλεχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΑΒ, θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμοί για την πρόσληψη μόνιμου και εποχικού προσωπικού.

"Θέλουμε νέο προσωπικό, θα υπάρξουν και άλλες προκηρύξεις" μας αναφέρει το στέλεχος της αρμόδιας διεύθυνσης της ΕΑΒ και συνεχίζει:

"Γνωρίζουμε ως εταιρεία ότι διαθέτουμε προτεραιότητα για την κάλυψη κενών με νέους υπαλλήλους. Ωστόσο, για να εκδοθούν οι επόμενοι διαγωνισμοί θα πρέπει να υπάρξουν οι σχετικές αποφάσεις".

"Στις σκέψεις της ηγεσίας είναι να εκδοθούν προκηρύξεις και ΣΟΧ και μονίμων. Υπάρχουν ανάγκες και θα πολλπλασιαστούν όταν περάσουμε στη φάση κατασκευής νέων αεροπλάνων" λέει στο workenter το στέλεχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΑΒ.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο επόμενος διαγωνισμός θα αφορά μονίμους ή εποχικούς. Δεδομένο είναι, πάντως, ότι η ΕΑΒ θα ενισχυθεί περαιτέρω (δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

Επίσης, δεν είναι γνωστό -αυτή τη στιγμή- πότε ακριβώς θα εκδοθεί η επόμενη προκήρυξη.

Σε σχέση με τις ειδικότητες που θα ζητηθούν, το στέλεχος της ΕΑΒ μας ανέφερε ότι θα προβλέπονται θέσεις για τα "κλασσικά" επαγγέλματα που συνδεόνται με την εταιρεία (διοικητικοί, μχανικοί, τεχνικοί, εργάτες).