Δημόσιο

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Υψηλά ποσοστά επιτυχίας για το weconsult

Πλήθος υποψηφίων στέλνουν δικαιολογητικά - Τι λένε οι ίδιοι

Πέρασαν με επιτυχία το πρώτο εμπόδιο. Αναμένουν με αισιοδοξία τα προσωρινά αποτελέσματα.

Έκαναν αίτηση για την 2Κ/2019 στο weconsult.

Περιλαμβάνονται στις λίστες του ΑΣΕΠ για αποστολή φακέλων με δικαιολογητικά. 

Υποδέχθηκαν με ανείπωτη χαρά το μήνυμα ότι βρίσκονται ένα σκαλί πριν το διορισμό. 

Από τα δεκάδες τηλέφωνα ενθουσιασμού και ευχαριστιών που έλαβε το weconuslt καταγράφουμε ενδεικτικά ορισμένα.

Εκείνων των υποψηφίων που τους ζητήσαμε να μας πουν λίγα λόγια, όταν σκεφτήκαμε στο... παρά πέντε της ημέρας να φτιάξουμε μία σχετική ανάρτηση.

Καταγράψαμε τις απόψεις ορισμένων και μόνο υποψηφίων που περιλαμβάνονται στη σημερινή (5/9) λίστα του ΑΣΕΠ.

Ασημίνα Λαμπροπούλου: "Θέλω να ευχαριστήσω το weconsult και ιδιαιτέρως την κυρία Σταθοράκη γιατί έκανε πραγματικό μαραθώνιο για να υποβληθεί η αίτησή μου. Είχε μπλοκάρει το σύστημα και δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή η αίτηση".

Γιώργος Μουρίκης: "Έκανα την αίτησή μου για τη 2Κ/2019 στο weconsult. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας. Αποδείχθηκε ότι η αίτηση συμπληρώθηκε σωστά".

Αναστασία Μπότου: "Με τη weconsult είχαμε μια αποδοτική συνεργασία. Τους ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τον έλεγχο που έκαναν στα δικαιολογητικά μου".

Γιώργος Μαθιουδάκης: "Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο weconsult. Με τις οδηγίες τους συγκέντρωσα τα δικαιολογητικά που μου είπαν και είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα".

Μπέκου Παρασκευή: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι μέσα στους πίνακες. Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ πολύ το weconsult. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Θα συστήσω το γραφείο και σε φίλες μου". 

Αγγελική Ναστούλη: "Ευχαριστώ πάρα πολύ το weconsult. Είχα μεγάλο αριθμό μορίων που αξιοποιήθηκε πλήρως στην αίτηση. Εύχομαι να είμαι και στα προσωρινά αποτελέσματα". 

Κωνσταντίνος Αλεξίου: "Ευχαριστώ πολύ το weconsult. Οι σύμβουλοί του ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικοί. Το γεγονός ότι δεν έγιναν σφάλματα στη συμπλήρωση της αίτησης μου δημιουργεί προσδοκίες για τα προσωρινά αποτελέσματα".