Δημόσιο

Ειδικοί Φρουροί: Πότε προβλέπεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Δηλώσεις στο workenter διευθυντικού στελέχους του υπ. Προστασίας του Πολίτη

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων που αφορούν στην πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών.

Σε επικοινωνία του workenter -πριν από λίγο- με διευθυντικό στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκύπτει ότι "τα αποτελέσματα θα βγουν μάλλον την Παρασκευή (6/9)".

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που οι εκτιμήσεις των παραγόντων του αρμόδιου υπουργείου "φέρνουν" τόσο κοντά την έκδοση των αποτελεσμάτων, ακόμη και την Παρασκευή να μην αναρτηθούν, αυτό θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. 

Η σειρά των εξελίξεων έχει ως εξής:

  1. Έκδοση προσωρινών αποτελέσμάτων
  2. Υποβολή ενστάσεων
  3. Υγειονομικές εξετάσεις
  4. Αθλητικές δοκιμασίες
  5. Οριστικά αποτελέσματα

Τα (προσωρινά) αποτελέσματα θα αναρτηθούν στον ιστότοπο astynomia.gr, στην σελίδα του υπ. Προστασίας του Πολίτη και στα αστυνομικά τμήματα.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη.

Σημειώστε:

  • Θα καταρτιστούν δύο πίνακες με τις αναλυτικές και συνολικές βαθμολογίες του κάθε υποψηφίου. Ο ένας πίνακας θα περιλαμβάνει αυτούς που πληρούν τα προσόντα και ο άλλος τα ονόματα αυτών που δεν τα πληρούν
  • Από την επόμενη μέρα της ανάρτησης των προσωρινών αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει 10ήμερη προθεσμία υποβολής ενστάσεων
  • Οι ενστάσεις υποβάλλονται με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση: "ΑΣΕΠ Ένσταση για τον Διαγωνισμό Πρόσληψης Ειδικών Φρουρών Τ.Θ. 14 308 Αθήνα Τ.Κ. 11 510"
  • Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχεία άλλων συνυποψηφίων τους, προκειμένου να στοιχειοθετήσουν την ένστασή τους

(-) Ανοίξτε την προκήρυξη (ΕΔΩ) και ανατρέξτε στις σελίδες 13, 14, 15 κλπ για να δείτε τις λεπτομέρεις των επόμενων φάσεων.