Δημόσιο - ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ: Διαδικασίες - εξπρές στους δήμους (3Κ/2018) για διορισμούς, αντικαταστάσεις

Ξεκινά η αποστολή των αποφάσεων - Ποιους αφορά - "Εκδικάζονται" οι Αιτήσεις Θεραπείας άμεσα

Αντιστρόφως ανάλογη, όπως όλα δείχνουν, με το χρόνο που απαιτήθηκε για την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα είναι η διαδικασία τοποθέτησης των διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το ΑΣΕΠ προτίθεται άμεσα να ξεκινήσει την αποστολή των ενημερωτικών σημειωμάτων προς τους υποψηφίους. 

Τα σημειώματα αυτά -τα οποία, στην ουσία, είναι οι αποφάσεις των Συμβούλων της Ανεξάρτητης Αρχής- θα λάβουν:

  • Όσοι υπέβαλαν ένσταση στα προσωρινά αποτελέσματα
  • Όσοι συμμετείχαν στον πίνακα των προσωρινά διοριστέων
  • Όσων η βαθμολογία τους υπέστη μεταβολές (μειώθηκε)

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, απόφαση του ΑΣΕΠ είναι να ενημερωθούν εγγράφως όλοι όσοι "έχουν μείωση της βαθμολογίας τους, έστω και κατά ένα μόριο".

Το περιεχόμενο αυτών των επιστολών -ιδιαίτερο για κάθε υποψήφιο- θα αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στηρίζξουν πιθανή αίτηση θεραπείας, ως έσχατο μέσο διεκδίκησης του μόνιμου διορισμού. 

Σε χρόνο dt η "εκδίκαση" των Αιτήσεων Θεραπείας

Όσοι εκ των υποψηφίων απέστειλαν Αίτηση Θεραπείας στο ΑΣΕΠ το προηγούμενο διάστημα (πριν από τη λήψη του ενημερωτικού σημειώματος) αναμένεται να έχουν αποτελέσματα σύντομα.

  • Διαβάστε περισσότερα για το πότε ΕΔΩ 

Με ανάλογους ταχείς ρυθμούς αναμένεται να εξελιχθεί και η διαδικασία των αναπληρώσεων ή αντικαταστάσεων, με βάση τα αποτελέσματα των Αιτήσεων Θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Εσωτερικών, ήδη, δρομολόγησε, με επείγουσα εγκλυκλιό του (δείτε ΕΔΩ), τον διορισμό των επιτυχόντων στους δήμους.