Δημόσιο

Ειδική Αγωγή: Αυτές είναι οι νέες προθεσμίες για αιτήσεις (ΑΣΕΠ)

Επίσημη ανακοίνωση μετά το ''ξεπάγωμα'' της προκήρυξης από το ΣτΕ

Ανακοινώθηκαν οι νέες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για τις προκηρύξεις 4ΕΑ και 5ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ, μετά το ''ξεπάγωμα'' των διαδικασιών από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Οι διαδικασίες που είχαν ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου 2019 και αναστάλθηκαν στις 12 Ιουνίου 2019 λόγω της προκήρυξης των βουλευτικών εκλογών, συνεχίζονται κανονικά και μέχρι τη συμπλήρωση του εναπομείναντος χρονικού διαστήματος.

Σημειώστε τις νέες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων:

  • 4ΕΑ/2019 - Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, η οποία αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΤΕ, αρχίζει σήμερα 27 Ιουνίου 2019 και λήγει την 8η Ιουλίου 2019 (14:00)
  • 5ΕΑ/2019 - Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, η οποία αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΔΕ, αρχίζει σήμερα 27 Ιουνίου 2019 και λήγει την 8η Ιουλίου 2019 (14:00)

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους, υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, μέχρι την προθεσμία που θα οριστεί με ανακοίνωση του υπ. Παιδείας και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του (www.minedu.gov.gr).

Πατήστε το κουμπί «Δείτε το έγγραφο» για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Διαβάστε επίσης: